Home » Currently Reading:

Kropp & Själ

Här får du lite tips om vad du kan hitta för kroppen och själen. Går du in på varje hemsida så finner du mera länkar och tips där.

EGO Kvissleby

EGO Kvissleby är Njurundas största gym/träningscenter som erbjuder motionsanpassad träning för alla, oavsett ålder eller kön, i en inspirerande och social miljö.
Tunavägen 19, Kvissleby (Nolby)

Gunillas Friskvård

Massage, gruppträning, friskvårdsföreläsningar.
Mjösundsvägen 8B, 862 40 Njurunda
070-345 38 84, gunilla_edin@hotmail.com

Gymmix

Hos Kvissleby gymnastikklubb finns finfina möjligheter till att investera i sitt hälsokonto.

Lindblommans Massage

Lindblommans mottagning är en lugn plats i harmonisk miljö på Centrumgatan 9 i Njurundabommen. Här kan du varva ner , fylla på med ny energi och nå ökat välmående. Upplev skillnaden och känn den sköna känslan av att bli fri från värk och spänningar i kroppen genom att unna dej välgörande massage som förebygger och behandlar.

Lomtjärn

”När jag stiger ur bilen stannar tiden. Tystnaden sveper runt mina frusna fötter och lugnet lägger sig tillrätta bland höstlöven på marken. Sedan kommer musiken…”

Njurunda Skönhet

Njurunda Skönhet är den lilla salongen med stor omtanke och personligt bemötande. Jag vill ge dig en stunds avkoppling från vardagen i en lugn och rofylld miljö, vare sig du kommer in för en kort stund eller en längre behandling. För mig är det viktigt att in- och utsida får chans att harmonisera med varandra. Självklart anpassar jag behandlingen på alla sätt för att den ska matcha dina önskemål och behov.
Tel: 073-038 45 78
E-post: njurundaskonhet@mail.com
www.njurundaskonhet.se
Kontaktperson: Malin Wiik

Pernillas fotvård

Medicinsk fotvård för alla. Utbildad med fotvårdsterapeut.
I Njurundahallen
Tel: 070-510 97 67
E-post: pernillasfotvard@gmail.com
www.pernillasfotvard.se
Kontaktperson: Pernilla Wickman

Spa Juniskär

I en unik skärgårdsmiljö erbjuder vi klassiska spa och kroppsbehandlingar. Med obruten horisont och fågellivet runt, om njuter du i vår utomhus spapool. Inne erbjuder vi bastu i olika former. Passa på att prova infrabastu, en fantstisk djupgående behandling med infrarött ljus. Koppla även av med ett kurbad.
I relaxen myser du i det varma skenet från braskaminen och låter blicken vila ut över horisonten.

Star Gym

Starta din träning och en hälsosammare livsstil med oss! Vi på Star Gym erbjuder dig ett stort utbud av gym runtom i Västernorrland och Jämtland.
Affärsgatan 18, Kvissleby
Tis 17.00 – 19.00
Övriga dagar ​​​​​​​obemannat.

Close It